Meny

Om oss

Bors Taktjänst AB har varit verksamma som takentreprenör i över 40 år Bertil Anderberg startade Bors Taktjänst AB 1982. Första Derbigum taket Bertil la var 1983. Thomas Jönsson och Ulf Anderberg började som takläggare på Bors Taktjänst AB under mitten av 80-talet och efter några år lämnade Bertil successivt över företaget till Thomas och Ulf. -99 togs Ulf ifrån oss med stor sorg. 2000 – tog Thomas och Charlotte Jönsson över firman och fortsatte att driva företaget vidare. År 2022 på självaste 40- års jubileumsåret bestämmer sig Thomas och Charlotte att det börjar bli dags att lämna över företaget till sina söner Robert, Oscar och Johan Jönsson som idag driver företaget tillsammans. Thomas och Charlotte har fortfarande sina rötter kvar och har svårt att lämna sina positioner.

1983 var vi bland dem första i landet att börja med Derbigum. Fram till idag kan vi med stolthet säga att vi hunnit med miljoner m² Derbigum och denna siffra kommer att öka. Anledningen är enkel. De som redan då valde Derbigum har inte ångrat sig. Deras tak har varit en investering med ett minimalt underhåll. Vad mer kan man kräva av ett tak?

Vi är en komplett takentreprenör som erbjuder ett totalåtagande, vilket innebär att du som kund bara behöver ha kontakt med oss. Det spar in på tid och kostnader för dig, samtidigt som våra takentreprenader blir smidigare att utföra.

Verksamhetsår
0 år
Lagda kvadratmeter till och med 2023
0 kvm

Alltsamman utifrån
våra fyra ben:

Derbigum – en matta av APP-modifierad asfalt med två bärare: polyesterfilt och glasfiberväv.

Auktorisation – våra montörer har utbildats i produktkundskap och läggningsteknik samt i leverantörernas egen takskola.

Kvalitetssäkring – direkt vid monteringsstart påbörjar vi vår unika kvalitetskontroll. Denna pågår sedan under hela garantitiden med målet att låta ditt tak vara som nytt även efter 20 år.

Garantier – Derbigum lämnar en 20-årig garanti för material, arbete och följdskador som gäller offentliga och kommersiella byggnader samt hyresfastigheter. Garantin lämnas utan självrisk och är förutbetald.

KOMPLETT TAKENTREPRENÖR
MED LÅNG ERFARENHET

Vi på Bors Taktjänst AB känner en stolthet över vårt yrke som takentreprenörer. Vårt mål är att de takentreprenader vi utför ska hålla så pass god kvalitet att de helt och fullt motsvarar dina behov, krav och förväntningar. Kvalitetstänket går igen i hela vårt företag, från chefer och medarbetare till våra partners. I praktiken betyder det att vi för all takentreprenad i småland använder material av rätt kvalitet. Vi ser också till att fortlöpande utbilda vår personal så att arbetet blir fackmannamässigt och tillförlitligt gjort.

Likaså tar vi som takentreprenörer ett miljöansvar för våra projekt. I möjligaste mån väljer vi arbetsmetoder som är skonsamma för miljön, förespråkar produkter med minst miljöpåverkan och håller ett nära samarbete med våra leverantörer. Som en del av detta återvinner vi allt Derbigum- spill samt källsorterar på plats.

Ta gärna kontakt med oss för att se hur vi kan hjälpa dig med ditt livs investering! 

Telefon

0370 - 65 04 67

E-post

bt@borstaktjanst.se

Adress

Tryckevägen 2

Ort

331 73 Bor